hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Sunday, December 5, 2010

Kuku

hellow fellow ...:P

hikssss... uolsss know wat... im at Sg Petani now ..tgh lepak2 kat our homestay .... sampai mlm td ... kami konvoi dalam 4 biji keta... perghh sangat letey okay... perjalanan yg sepatutnya amik masa 3-4 hours jd lebih dr itu ....dlm hati cume boleh kata GILER !!! ahhahahhahh.... dr kul 9am bertolak ...sampai kedah dlm kul 4pm .... huh mmg giler babas konvoi kali ni ... iskkk wattt laaa tggu for my next entri ehhh ...


hari ni bukan nak citer pasal my trip tapi nak citer sal KUKU... i juz hate it bile kuku panjang nak tau x sebab apa ??? sebab bile nak type susah ..even nak send sms pon susah ... lain nak type lain dapekkk.. almaklum laaa pakai henpon button kecik .. :P payah babe ... i just tak biasa kuku panjang dah terbiasa kuku pendekkk.... tapi kannnnnnnnnnn bile tengok orang kuku panjang teringin laa pulakkkkk .. sbb nak nampak cantik ahahhahahhaha :P .... besa i type sms laju gile n type any letter ke wat eva laa kan mesti laju banget ... tapi dis time around i really nak cube simpan nak try kuku santikkk ahahhahha.... lawak plak i raserrrrr kannnnnnn... tak bolehhhh tahannnnn n tak bolehhhh belahhhhhhhhh ahahhahahhah... :P




tengok tuh my kuku... baru panjang macam tuh i dah terasa rimas tahap dewa... cam ner i nak simpan kuku panjang aduhaiiii ...




biasa kuku yang putih tuh tumbuh jek i dah rasa cam nak potong... i will make sure yang putih tuh tak ada... sebab 1 more thing i agak salu masak, salu cuci pinggan so rasa x sesuai nak kuku panjang..lagi satu my nails tuh sangat nipis n senang patah ... tgk yg jari telunjuk tuh pon dah pendek sbb patah... i salu wat keje umah so my kuku mmg tak boleh disimpan panjang.... tapi panjang macam tuh pon dah kira satu kejayaan buat saya ;) ahahhahha... rasa cam seronok plakkk... agak u ollssssss lahhhh kan brapa lama i tahan huhuhuhuhuhu??


k abes dah citer kuku ehhhh..

with lots lots of love
me ;)

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun