hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Thursday, December 23, 2010

A night wit Hantu Kak Limah Balik Rumah

YAwwwwwww ALLLL..... how warrrr yaaaaahhhh ?? :P hope u all sume sihat sentiasa....


Semalam I tgk movie tau with my kids yang dua tuuuuu kat Sunway Pyramid TGV… :P .... Ekcelli apa yang buat I nak tgk sgt citer nih sbb kawan-kawan sepejabat I laa bgtahu citer tuh best giler leh gelak sampai nanesss…. So I ajak la my kids teman n muh hubby x nak ikut so dia balik rumah n duduk rumah jerrr jaga bb :P.. tugasan berat buat die muahhahahahah... sesekali jeerrr.... b4 movie check in 3 of us had a quick dinner kat pizza hut.... our movie start at 9.15pm ... ok laaa sempat nak windowshop in 15 minit ahahhahhahah.... (i just can't help it)...tak sangka citer Kak Limah nih agak meletops laaa... i mean ramai giler orang okehhhh



nih salah satu scene yang agak serammmmmmmmm huhuhuhuuuuuu....


seat sumer penuh nasib baik i book online hikkkssss.. hari rabu murah sket RM 9 per person klu biasa RM 11.....yang best tuh ada org kat blakang i gelak x ingat dunia i rasa cam nak tutup ngan baju jerr kepala i nih .... sbb rasa cam ada gerimis muahahhahahahhahahahah :P .... mmg fun sesuai tgk utk release tension n gelak kuat2 ... hahahahhaa :P...my kids n me memang enjoy tgk movie ni ...apapon i think u all watch laaa best jugakkk laaa.. klu tgk ramai-ramai kat panggung nih feeling die lainnn.... so i think mmg best ..release stress.. :P klu i nak citer cam tak best laa pulak ...so better u all plak kasik gegar itu panggung ehhh


klakar beb 2 org tuh ahahhahahahha.... g arrr tengok n have fun !!

with lots lots of love
me ;)

2 comments:

  1. wah.. bestnya tgk wayang..!!! nak tau..last aku tgk wayang kan.. hihik..taun 2006! kesian tak? sekarang ni tgk kat rumah aje.. kalau ade duit beli yg ori.. takde duit ..eheheh..pirated la.. hahahah..tapi betullah..feeling dia lain..

    teringin nak bawak anak2 tgk wayang..tapi takut kene sumpah seranah orang aje..maklomlah anak sangat hyper.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. ala awak ... kita nih g sebab sajer cuti skolah kan nak kasik derang feel sket ... :P g jer sesekali have fun wit kids ;) ..semalam i g ader siap yg bwk baby ...siap baby tuh nanes lagi takut kowt orang dok gelak kuat2 cam harem akakakakkakak....ciyan bb tuh... hurmmm klu budak dah 1-2 yrs ok laaa but still tak tau derang blh duk diam ke tak... bb i think not advisable...

    ReplyDelete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun