hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Sunday, December 26, 2010

friday fever !!



hi all... as ussual i ketandusan idea untuk menulis belog hahha...
baru tahu tulis belog nih nak kena banyak idea bernas...
pemikiran harus meluas... :P
kena kreatip ....adui...



k la nak citer nih... semalam i went to sungai wang..
i need to buy sumthing laa...
kalau tak jangan harap leee i nak jejak
tempat paling jem giler babas...
tak kira hari keje ke... cuti ke...
kat jalan bukit bintang tuh manjang ramai okehh..
memikirkan i need to buy somthing jeee if not
jangan harap lahhh..

me yang konon2 kemalasan nak drive..
naik laa public transpot LRT n Monorail...
perghhh letih okay ...
tot monorail nyer stesen n LRT berdekatan jerr
tapi huh gile babas jauh..
dah le plak i nih menapak dengan high heel ..
huh nyersal pakai heels.. letey giloss raser..
hurmmmm hari tu adalah hari yang amat memenatkan buat i...

gatai sangat nak naik public transport amikkkk kau...
kena jalan kaki sana sini jauhhh bangat..!!
padahal nak beli barang kat sungai wang jerr...
rasa nak sebut jugak "Cinabenggggg betul"
akakkaka... tak pe tak pe pengajaran wehhh !!...



park kat Asia Jaya then naik LRT from Asia jaya to
Dang Wangi then tukar naik Monorail kat Bukit nanas...
balik the same thing... pergh rasa macam lari maraton...
tapi x bleh blah pakai high heel...
konon2 x nak redah jem ... piiii rahhhh....
x kosa dahh pas nihh...
better i drive jugak park kat sg wang terus..
x kose mak nak jalan!! aduiii ...
rasa cam banyak buang masa n letih..



my hubby la suggest nih ... agak perasaan marah leee
gak masa balik ahahhahha.. :P
terus mogok x masak for dinner okehhh ...
uhuhuhuhuuuuuu...

ekcelli ok jer naik public transport just that kena pakai proper laaa..
hikkkss me yang konon nak cepat n mudah ..:P



apapon i had my lunch at A&W ..i had mozza burger, root beer float, fries..
n lastly i had ice cream waffle for mahh dessert !! sedappppp !! uhuhuhuuuuu :P

sekian citer saya utk hari jumaat yang lalu ....

wit lots lots of love ...
me ;)

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun