hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, December 29, 2010

my 2day quick lunch

haluuuuuuuuuu makcik nak laluuuuuuuu.. :P
makcikkah i ni muahahahahh ngaku la plakkk kannn..
lunch tadi i ingat nak lunch kat Subang Parade laa kann
ingat nak tapau mcd ke pe jerrrrrrrrrrrrrrr ingat dah insappp...
tapi parking macam haremmmmmm jeee penuhh...
so gue dah abes maser setengah jam cari parking wasted betol!!
amoi amoi amoiiii mentang2 le gaji sume g soping ...
cek nak g subang parade niat sebenar nak g hantar
repair earing i yg paling cantik di dunia tuuuu jaaaa..
(paling cantik laaa sangat sile muntah yerrrr ramai2)



cantik laa sangat kannn.... diamond die dah ilang ..
so g la parkson teruih nampak sushi king ... me n apple apa lagi..
belasah dulu makan sbb perut dah panggil suhshi jugakkk...
kami makan dlm masa 20 minit jeeee n total 8 pinggan
ehh silappp piring yang berkaler2 tuhhhh yerrr sekiannn...
gile babas menunjukkan kami nih dah macam kebulur
n me ada hati lagi nak tapau roti boy muahahahahah..
lepas mam g parkson laaa nak g hantar my earing tapi hampa..
Dynasty nyer brand dah tak der kat parkson Subang Parade
yang ada hanya kat parkson Sunway Pyramid dugaan betol...
sajer nak suh i g soping saner plakkk tauuu...
aduiiiii insaplahhh wahai cikkk kiahhhh hoooiiiii...
neva forget ess blended CBTL for tapau minum kat opis tp si apple tuh
sedut sekali jek dah abes !!! ada apa tah kat tekak die akakakakkakaka...
jangan mare nok .. takleh gurau dok surauuuu ... ngeeeeee :p

wit lots lots of love
me ;)

4 comments:

  1. Weiiiiiiiiiii ngutok nampak???
    Orang pro minom es blended memang cenggini ar.Pesal jeles????muahahahahahah

    ReplyDelete
  2. x kutuk arrrr satu pujian tuh akakakka...
    sayang arr tuh sebut2 nama ko sokmo :P....

    ReplyDelete
  3. Pengemis Dunia : x soping ahhh tgk ajerrr ... :P

    ReplyDelete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun