hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Tuesday, December 21, 2010

Final Soping Back To Skool !!

haluuuuuuuuuuuuuuuu.... wassap berasppppppp yawwww!! :P

apa daaa my intro tuhhhh... klu tak suke abaikannn akakkakaka.. :P ok ok nak citer nih on my sunday lepas ...perghhhh gile letey n ramai okay Midvalley... goshhhh i feel macam nak fainted dahhh... dah la masa nak sampai tuh jem giler ... Midvalley nih tak tahu la apsal giler sentiasa ramai orang n me salu ada masalah bile cari parking... mmg rasa macam nak beram jekkk .... tapi finally dapat la jugakkk nasib baik dekat dgn pintu masuk yekkk ...tak yahh jalan jauh-jauh muahhahaha... okess niat kami satu family nih g Midvalley sebab nak masuk kamdar... nak tahu sebab apa ?? sebab kamdar kat midvalley nih salu banyak setok baju sekolah... maklum laa my daughter yang Pezzz tuh si athyrah nih perfect kat sekol die ... so baju dia special sket ...baju kaler pink n kain merah kipas belakang :P ... banyak songeh skett... nak tak nak kena laa beli kannnnnn... dah die nak sgt2 jd Pengawas... then si sufiya plak baru nak masuk standard 1 next year so beli laaa utk die skali kasik settle... pastu besa laaa mula laa teramik lebeh2 kannn... MISC pon ada laa termasuk sekali ... tapi siyesly rase macam nak pitam ....byk gile org g soping baju skool... tapi bile dah settle rase lega sgt2... bile dah selesai skool soping ... kami cuci mata jup kat jusco... cuci mater jeeeeee yeee.... lepas cuci mata kami g mamam kat Rasamas restaurant .... perghhhhh memang meletop nasi ayam black paper nyaaaaa.... kami amik family package murah ajer not even RM50 tau ...the package include beverages tau ... mmg classy ... kami yg lapo huh pelahap laa kasik licin ;)

here some photosnapsss... ;)

Kamdar new mascot :P hihihihihihi... the naughty lil Ones ...

Kami kat restoran Rasmas tau..:P

hahhahha tu dia ayam nyaaaaaaa.... sedap woohhh ... kami yang lapar giler babasss...telah makan dengan penuh berhemat !! ahahhah :p

u all harus cube ... mmg sedap harga pon berpatutan ....:D

ni lah buktinyaaa!!! licin babe !! superb !!! sayabas mista sahabbbbb muahahhaha.. :P ... kami sbenarnya ada jugak ode desert tapi kan kan luper nak take photo sbb tgk lava ice cream tuh tak tahan beb... sampai jekk terus mamam ...huhuhuhu... apapon mamam kat Rasamas tuh memamng sedap lahhh.... cume the restoran abit cramp ...sempit sket n seat are limited... maybe derang kena look into dat.. coz costumer pon dah ramai ...but sevis even ramai they still manage... friendly waiter oso.... boleh laaa g lagi next time.. d desert yg i try tuh tak yah citer lahhh mmg sedap !! lava ice cream!!! must try tau !! check this link to know more about Rasamas... ;)

well all... dats all for now ... will update more n more citer best-best okayyy... c yaa bebehhh... ;)

wit lots lots of love
me ;)

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun