hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, June 17, 2013

Wordless Weekend...

Assalamualaikum and salam Sejahtera... 
Uols apa khabar..?? harap-harap sihat semuanya... 
 My weekend baru-baru ini adalah sangat sibuk.. masa adalah sangat terhad.. 
ai busy laaa dengan anak yang ramai sangat-sangat.. lol... 
tapi ye lah menyeronokkan... 

Sabtu, 15 Jun 2013 - I just banyak habeskan masa dirumah bersama keluarga... 
petang sikit i keluar fetch my mom.. i bawak dia jalan-jalan Empire Shopping Gallery Subang..
Tengah malam sikit i dating pula dengan si dia cuci mata kat Uptown Kota Damansara... 
Uptown Kota Damansara dah tak semeriah dulu-dulu... now half of the place ditutup untuk construction nak buat MRT kalau tak silap... Jenjalan cuci mata till 3 pagi...
nak cari kober handphone jer sebenarnya... 
kat UpTown KD nih bolehlah dapat dengan harga yang berpatutan... 
harga boleh tawar menawar...

Sunday, 16 Jun 2013 - Bangun 7.30 pagi bersiap untuk Suport Cik Piya Sports Day !! 
Macam Zombie tido tak cukup... hihihi... 

 

Cik Piya bersama rakan sekelas... 
berkepit jeee budak 2 ni...  
Best Prengggggggg  lahhh katakannn... 


Berjanggut nak tunggu Cik Piya main Hockey.. 
so posing-posing lah dulu camwhore... :P


 

Cik Piya dapat Medal... 
Syukur Alhamdulillah Mama Proud of you Always ^__^
  

Macam Biasa Mama & Abah Camwhore ^__^ 
Abah dengan gaya Brad Pitt gitu...
hihihihi.. 

  

Lepas skool Sports Day event kami ke Tanjong Karang ...
Wedding Ceremony my Opis mate puler... 
kami sampai kat kenduri kul 4 petang sib baik belom tutup kedai... 
tapi nasib baik jugak tak ramai orang...  
we ols dapat laaa makan bertambah tanpa segan silu gitu..
Umah my pren nih kat tengah-tengah bendang uols!! 
Angin dia sepoi2 gitu... memang best.. 
tak ramai sangat orang so i dapat la jugak borak-borak kosong dengan parents my pren ni skali.. 
 ramah sungguh keluarganya... 
Boleh Tahan Kacak pilihan Cik Puan Miemie nih huhuhuhu... 
Bagikan Pinang dibelah dua lahhh korang!!... 

Perjalanan ku Dari Skool event dari pagi .. 
pastu gi kenduri perjalanan nak dekat 2 jam phewwwwwwwww.... 
Giler Penat kowt!! tapi berbaloi-baloi... 
Syukur Alhamdulillah semuanya selesai dengan keizinan yang maha Esa... 

Selamat Pengantin Baru Cik Puan Miemie... 
Semoga Berbahagia dan Berkekalan hingga ke akhir hayat... 

Dalam kul 5 petang kami bergerak pulang.. 

with Lots of Love 
me;) 

NoTe: "You never know how strong you really are until being strong is the only choice you have."

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun