hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Tuesday, June 25, 2013

Pacu Laju-Laju Lunch at PLan b...

Firstly i nak luahkan perasaan i ni dulu yang berasa hampa dengan pemandu yang masing-masing pentingkan diri sendiri tanpa memikirkan pemandu yang lain... wahhhh aayattt tak boleh blahh!!! puiiiiii!!! pikir laaaa sangatttt kan perasaan orang lain.. well this is Malaysia though!! please accept the fact.. !!Orang Malaysia nih semua drive kereta yang cantik, canggih kan main lagi... tapi kan huh signal tuh kedekut nak pakai tah tak tahu kenapa i sendiri tak faham... i nih dah laa nak cepat balik ke pejabat... hurmmmmm... ntahlahhhhh susah nak cakap... kalau tersesat sekali pon duk laaa lane belah kiri.. bagi laluan kepada yang drive ala-ala Fast and Furious ni ........ tak gitu???... ok dahhh buang karen nak marah-marah....

ok i nak citer tempat makan best for lunch. 


Sedap uolsss... Plan b nih ada banyak branch kot cer uols google... 
heeeeeeeeeeeeeeee... :D 

 

Disebabkan perut i nih tak berapa nak sedap sangat... 
asik kuar masuk toilet haaaa tuh i minum hot honey lemon jeeee.... 
Hot Honey lemon dimamah bersama biscoti yang lazat... 

 

Disebelah tuh jiran Plan B... 
Haiiiiii Kopi Binnnnn!!!! 
Happy Anniversary ke 50 !!!!!!! 
wah sempat !!!
Godaan Saitannnnnnnnn niraaajimmmm suh take away es blennnnnnded satu..!!! 
 

My Cik Apple tak mamam sayur.... 
so i seperti biasa dan selalunya jadi tukang penyelamat daripada membazir... 
membazirkan amalan Saitannnnn nirrrrrrooojimmmmmmmm!! 
itulah gunanya kawan tolong kawan... ai memang suka mamam sayur nih... 
 
ngeh.. ^___^ 
 

This is my Choice of the day... 
Pasta Carbonara !!
mak ehhh meletops mulut sedap sangat-sangat ooohoiiiii... 
ada 15 belassss minit lagi nak kul 2.. memang tak sempat nak cekik bagi abes!!
 

Ambience and interior.. ok larrr... 
Service ok tapi tadi pasta sampai lambat... 
tapi i dah buli derang tadi suh bungkus my pasta bahagi 2... plus with 2 different paper bags.. 
its for me and Cik Apple opcoz... 
tak kira... if tak nak tenok i nanes kat Plan B nih kanggggg... 
so they are...... have better plan for me... lol 
siap ada extra chesse for our Pasta yeayyyyy!!! 

best kannnn!!! tak caya korang g lahhh teraii!!! 

settopppp ahhh sini dulu... nanti sambung k... 

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "Today will never come again. Be a blessing. Be a friend. Encourage someone. Take time to care. Let your words heal, and not wound."

2 comments:

  1. Aku tak penah makan kat situ, nanti nak ajak encik Lokman arrr makan di sana..hhehehehe. macam menarik carbonara itewwww... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. HARUS beb... klu derang serve lambat ko buli jek derang mintak macam2 ahahhahahha.. pitam!!..

      Delete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun