hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, June 12, 2013

Penangan Teduhan Kasih

Assalamualaikum and salam sejahtera  uolss....
Sekarang Citer Teduhan Kasih nih tengah panas kat TV3. 
Dalam kul 7pm i dah terpacak depan tv nak tonton drama nih... 
kadang melepas jugak sebab busy dengan kiddos...
bila melepas i tengok je online... best gile... 
penangan citer nih memang sangat 
"PANAS" !!!

 

Semalam i posted this pic on my IG... 
yang sebenarnya nak share bookmark i yang i kumpul dari kopibin... 
tak sangka ramai plaks yang tanya sal citer sal novel nih. 

i beli dah lama sangat-sangat.....
 tapi yang sebenarnya i baru nak baca... ngeh ngeh ngeh... 
jangan marah uolsssssss.... hihihihi.. 


Sajer bikin hot... 
Novel nih i beli siap ada signature Abang Adi Putra A.K.A Abang Ehsan lagi... 
kelas gitu kannn... jangan cemburu yaaaa.... ^___^  

well ending citer nih uols kena baca sebab i pon belum abes baca... 
siapa yang ada soklan nak tanya jalan cerita... 
kena tunggu laa yer i abes baca... hihihihihi... 

with lots of love
me ;) 

NoTe: "Being good will sometimes hurt, but all good things will eventually come back to you" - Happy Wednesday Loves!!!

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun