hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, June 28, 2013

Screen capture for Samsung S3 mini and Tab 2 7.0 (Jelly Bean)

hi and assalamualaikum... 

Hari ni atau mungkin i nih terlambat tak kesahhh lahh kalu lambat.. 
uols nak update jugak kat uols camner nak screen Capture kat S3 mini korang... 

sila tgk video ni dan korang cuba k.. 



Seriously Tak sia-sia i duk menggugel saner sini 
finally this video help... 
tewusssssss i tell my lovely Cik Apple bout this !!


 

wahhhh study laaahhhh sangat kan padahal i cari kat youtube jeeeeeeeeeeeeeeeeee... 

weeee weeee weeeeee thanks to pep yang dah rajin upload kat youtube ;)  

korang memang kelassssss tahap langit ke-7 !!

Saper yang pakai Tab 2 plakkk angkat tangannn!!!!

klu software update jek button screen capture ilang.. 
betul takk??? ehehehh :D

sebab ada few peps suka tanya i... macam i terror sangat IT or what ever... 
but i'm happy kalau dapat solve the problem!! weeehooooooo!!

i hope this video will help uols k 

Let's tonton dengan teliti okehhh  ;) 

 

from me Loyal Samsung User sangatttt!!! 
weeeekkk  :P 

sekian laporan untuk pagi ini... 

dah kata Sharing is caring ^____^

with Lots Lots of Love
me ;)

NoTe: "The more positive energy you have around you, the more positive your world will be."

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun