hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Tuesday, June 25, 2013

Fast and Furious 6 jerrrrrrrrrrrrr....


Sesi iklan ko hado ??? kebod kaler pink cam ni kat telepon bimbit korang? adoooo adoooo??? ehehheheheeeeeeeeeeheheheeeeeeeeeee..:P
owhhh and again my obsession goes... korang kalau pakai Android phone... 
g kat market search je keybod kaler atau design pilihan korang... 
memang banyak sangat sehhhhh sampai tak tahu mana nak pilih... 
i pilih yang simple jeee.. ehehhehe...
yang pasti kaler harus Phink gitu.. :P 
citarasa masing-masing lahhh k.. 
  

 Wassap yaang dah berkurun telah dituntut ... 
dan diriku telan pon menuntut bela kemahuan tahap melampau nak jugak layan movie 
Fast and Furious  6... 
kesahlah sangat lambat atau cepat yang penting i dah selamat!!! 
korang dahhhh kewwwwww... 
wekkkkkkk :P 

 

Last Saturday, lama dah kowt tak jejak panggung kat 1 Utama huhuhu... 
salu GSC jee kat 1 Utama tuh .. now TGV pon ada okehhh... 
pilih je mana korang nak... 
kerr i yang lambat baru tahu kakakkakakka.. arghhhhh layann...
i memang suka nak couple seat!! leh laaa peluk-peluk kalau sejuk... 
dah kater kiterang halal.. nak peluk nak cium ke taderhal... 
ehhhhhh tak yah nak oberrrr!!!
Fast and Furious 6 
 memang terbaik di abad ini!!! huhuhuhu... 
i and si dia memang pasang niat g tengok muvi jeeeee
 tak pandang..
 tak jenguk dahhh kiri kanan... 
abes jeeee jalan terus ke parking..
biasa laaaaa i nih keje asik soping.. 
pantang jamu mata nanti ada yang bekenan dah susah plak.. 
kalau tak beli nanti teringat bawak ke tido and siap termimpi-mimpi... 
mueheheheh... so better tak yah nak tengok-tengok atau intai-intai sekalipon... 
jom balik!! muahahhahaha ...
 
with Lots of Love 
me ;) 

NoTe:  "No matter what may have happened to you or around you in the past, this moment is yours to create." 

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun