hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Tuesday, July 18, 2017

Fight For My Way

Assalamualaikum... and Good Morning!!... 

Korang penah tengok citer Korea tak?? mesti ramai peminat korea... yang pada asalnya i sendiri tak la minat sangat.. tapi bila dah start memang susah nak berenti tengok... i was so addicted... some of the drama buat i angau seharian... and look at my husband sendiri pun jadi angau... hahaha... so yah now i currently watching drama Fight My Way. Baru episod 4. Panjang lagi kesah drama tu... citer mengisahkan 4 sekawan yang ada cita-cita dan impian masing-masing.. kawan yang rapat dari kecil hinggalah mereka dewasa sampai ada perasaan cinta dan sayang pun mereka tak sedar... they really care each other or perhaps they just could not live without. sometime tengok drama ni pun bagi i an inspiration... inspiration to be better person in life.. tak semua kita nak kita dapat... but if only kita put more and extra effort to work on it... in sha allah yang kita nak pasti kita akan raih dengan usaha yang gigih tanpa rasa lelah dan kesal. 


Photo Source : Mr Google 

The poster Fight My Way. Pelakon citer ni pun cute. 


PhotoSource : Mr Google 

Such a fun and cute drama! Love the four main characters!
i baru tengok episode 4 out of 16 episode. so nak citer lebih lanjut tak dapat.... 
korang tengok laaa nanti k... 

Serious Best !! tak Tipu... hehehe.. 

Lots of Love 
Me 
^_^ 

Note: Fight for your love and Fight for your dream always. 

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun