hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, May 27, 2016

Demam Nyanyi

erm... pejam celik pejam celik pejam celik... cepatnya masa berlalu... dari hari ke hari. and its end of FRIDAY yeayyyyyyyyy...uols suka nyanyi  tak? mesti suka kan kan kan.... i suka nyanyi... walau suara tak la sesedap mana.. tapi bila nyanyi rasa best... kepuasan duk terjerit terpekik terlolong... ala-ala release stress gitu... me and my girlfriend having minat yang sama.. tapi my gal tuh dia punya suara lagi power dari i... i nyanyi jugak laaa sampai peringkat Asia Bagus.. tahun Amy Mastura menang... memang best laaa.. tapi 1st round i dah kalah sebab terlalu nervous suara kelaut dan i kecundang terus... kelakar pun ada masa tuh... The event was in Singapore.. i nyanyi lagu My Heart will go on tahun 1996 atau 97 lupa dah... tak mau kalah nyanyi lagu power gila... haha.. sadis.. menang pertandingan nyanyian peringkat sekolah jer sudah... sajer syiok-syiok bukanlah serious sangat pun... yet yes we all nak buat perkara yang kita semua happy... mengenang perkara yang lalu buat kita jadi kita hari ini... alhamdulillah

sekarang.... teknologi canggih bangat!! hebatkan Allah swt... manusia jadi bijak sampai pelbagai rangkaian dan aplikasi kita boleh nyanyi.. hinggakan nak nyanyi online dengan artis pun boleh okay... dan kalau kita serius kita juga boleh berjaya dalam bidang yang kita pilih ni.. nyanyi kat youtube pun boleh.. insta pun boleh.. now lagi aplikasi paling HOT SMULE.. uols tahu ke? korang google je laaa k... if ada pihak rakaman yang berminat they all boleh pick talented singers melalui internet je.. so apa lagi korang yang minat sangat nyanyi tuh.. boleh lah download aplikasi SMULE tuh ... hebat !!! nak nyanyi atau duet dengan penyanyi antarabangsa pun boleh okay.... siap video segala.. hahah... asalkan ada smartphone semua pun boleh.... huhuhuhu... dan i juga terjebak.. tapi jarang-jarang laa nyanyi.. sesekali diracuni kengkawan... yang i anggap satu cabaran dan yes suara kelaut pun kami mudah terhibur... hihihiii...

memang seronok hiburan now days dihujung jari jer.... bukan sahaja info dihujung jari ye... mueheheheh.. nak kul 5 dah... meeting lom abes lagi... huwarrrrr kul brapa nak balik nih..............nanti kita cerita lagi.. oklah bai..... lep u!!

Lots of Love
Me
^_^

Do what makes you happy!!

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun