hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, May 20, 2016

Setiap pagi setiap hari... Beruntungnya aku...

Sekian lama i simpan hasrat nak mencoret disini... 
Dan akhirnya i kembali... In sha allah... 

Hai korang.. Semoga semuanya sentiasa sihat sejahtera... 

Jam loceng berbunyi setiap hari dari isnin hingga jumaat jam 5.30 pagi... 
Siapkan anak-anak dan kalau rajin ku siap sekali dengan bekalan makanan.. 
Kalau tak budak-budak ni makan roti ja... 

Setiap hari jugak mesti kelam kabut.. Ahah!! 
Dan i pulak jenis pagi-pagi baru boleh nak fikir nak pakai baju apa... 

Dan selalu i yang paling akhir ke kereta.. 
I salu tak sempat nak jamah apa-apa... 
Salah siapa salah sendiri... Ngeeeeee.. 

Terus drive tekan pedal laju-laju hantar kids ke sekolah.. 
Si meera special.. Siap nak kena peluk cium dulu..
But I'm so happy to do that everyday dah jadi rutin... 

Sampai pulak office 7.30 pagi... 
Awal gila.. Tapi seriously i suka.. Tak payah nak berebut parking.. 
So a few kerja pagi-pagi lagi i dah settlekan.. 

Kalau rajin sampai.. Dhuha juga dilaksanakan..
Semoga sampai dan termakbul setiap doa dan permintaan kita in sha allah.. 

Lebih kurang 8.15 pagi mula laaa kawan-kawan kesayangan akan memanggil-manggil ajak sarapan..
Sesungguhnya i adalah sangat beruntung... Ada kawan sentiasa tak lupa kawan.. Hihihi.. 
Paling best diorang ni rajin masak dan ada juga yang kreatif masak.. 
Ada yang pandai buat kek.. Macam-macam.. Yang pasti i orang paling bahagia.. 

Kawan luahan... Kawan partner crime.. Kawan gila-gila.. 
Iam so happy to have uols semua... 

Lots of love
Me ^_^ 




No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun