hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Saturday, May 21, 2011

Peace no war !!

Hi all...
Just nak sharing... korang nak tau tak... i have a fren yg agak close satu ketika dahulu... kami selalu bersama.. share thoughts and even problems.. but when it come to fashion ke pe i think die ssh sket nak share.. maybe die tak nak kasik sama kowt baju yg die beli... mahahhaha... but still i sayang die as we are gud fren b4 laa... but now we are different.. coz kadang i felt that she dun really honest kawan wit me.. dunno laa y.. coz sometime die ske ckp ngan org cam perli2... i nih plak jenis suke terus terang.. i like the way she dress up, her makeup.. n stuff la... she have that package yg org lain x der... yg myself x de laa ... she even in my FB fren list... tp 1 thing i rasa x best.. bile die suke die add.. bile die x suke die remove.. i think that is d childish way to resolve problems... kadang ssh nak puaskan hati orang... die nak kita jek jaga perasaan die... prasaan kita die x nak jaga... ntahhh laa nama pon manusia... nobody is perfect pon.. ada org klu buat salah sampai kesudah pon x nak mintak maaf.. i think sbb tuh die pon x ramai kawan sbb tuh ssh nak get along... dunno whether she realize that or not.. me senang... kalau kita salah kita mintak maaf... i mean terus terang n be honest laa kan... masing2 ada hak masing2 nak pertahankan hak masing2... who was emo sbenarnyer buat sesuatu ikot perasaan yes itu emo n i agree.. but then if u yg macam ssh nak share ngan u gud fren something mmg x best laa kan... takat Tanya mana u beli USB fan nih so cute laaa?? Opis kita nih panas i wanna have 1 too lahh... leh lak lupe laaa kedai .. leh lak kata “kedai yg u beli cermin utk i dulu tuh ada kowt”... klu ada tak yah laa i tanyer dia kannn... tol tak?? The way dat die treat me cam i nih bodo la plak waserrr.. wat ever it is she always my fren.. i ‘ve always maafkan die no matter wat.. coz to me takkat bende tuh pon ko tak nak share ada aku kesah... x kesahh ponnn... n i let it go.. i told her that tros trang if u tak nak share.. i dun mind pon... wat ever it is sket pon i tak amik hati... but then again she keep on saying im EMO... then HINDARI EMOSI laa plakkk kat status.. saper tah yang emosi i oso dunno... i sket pon x emosi.. x per laa dunia akhirat n sumpah i tak amik hati.. rilek2 sudah.. ;) kemonnnn laaa we are adult act as adult leh takk... life is short so make it sweet laa babe... i just dun understand laaa y she is like that... biarlahh yg penting Allah taala tuh tahu i nih caner.. sket tak kesah n x amik hati.. coz i prefer in life kita kena jd humble as we can... just be honest wit ur life n feeling... so that we can live longer n have alots of frens around us.. klu sme org kita x ske kita tak yah kawan duk jek dlm gua ... mahahhaha.. tak yah kawan ngan sapa2... klu die letak kat status peli peli org x pe ... pastu bile kita letak status mcm2 tau plak terasa... nih lahhh manusia mmg ssh nak puaskan hati org... tapi siyesly deep down in my heart she is always my fren 4ever no matter wat.. Peace no war bebeh... ;) x kesah apa pon org nak kata.. yg i tahu i tak kesah... x amik hati perot pown... rilek2 jerrr... ;)..dats all for now.. will share more stories k.. Take care all n have a great Saturday n Sunday ahead.. hikssss...

Wit lots love
me ;)

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun