hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, May 20, 2011

B the one that always Happy...

Hi all….

Masa berlalu agak cepat.. tup tup tup im now preggy for 6 months already… Well rezeki Allah taala beri I accept wit so much love… For a no 4 baby… I hope our new baby nih will sparks more love in my family.. Jarak a bit dekat dis time beza just 2 years… n siyesly hoping that my kids will be happy for new adik… it’s not easy to be a parent (now baru tahuke ??) … quality n quantity both is important to me… but whatever it is kita hanya merancang n selebihnya Allah yang tentukan.. berusaha lakukan apa sahaja demi keluarga yang terbaik…

Bila dah kawin ada anak baru kita tahu betapa susahnya menjadi ibu bapa…. Saper kata senang ?? baru kita terfikir perasaan Ibu kita bila kita lambat balik ke apa… macam mana perasaan bile tgk markah peperiksaan anak2… skrang nih aku dah rasa semua tuh… its not easy siyesly its not… especially bile beli hadiah or apa2 je lahh.. mesti nak sama rata.. klu sme x dpt jalan sme tak payah ikot… sme perasaan nak kena jaga… kena treat anak2 sme sama rata … sama kasih sayang… hurmmm…. Treat them as a our best fren indeed… itulah anak2… my kids si athyrah dah 10 yrs old… pastu die pangawas kat skool… dia antara pelajar yg agak cerdik kat skolah.. tp agak menurun prestasi sejak jd prefect.. tapi Alhamdulillah me n hubby cepat beli buku latihan utk die ulangkaji n now prestasi die kembali pulih… pergh ayat aku nih… ahahhaha layankan ajer yekk… tapi apapon I thankful to Allah I have wonderful kids n hubby around me… they are all that matters to me… bile derang sakit mula life kita pon jd x tenteram… now I know how my mom feel about me… just wanna express my feeling to my mom….

“Mama I really love u so much… even u are busy I know u always think about me…wanna u to know that I love u so much” same goes to my hubby yg salu jaga I masa I sakit… dlm pantang n stuff… thanks for always be there for me whenever I need u…. tak lama dah nak pantang lagi.. my hubby yg tak jemu2 take care of me.. tolong lilit bengkung utk mama nnt tau… hihihihi…. Sonokkan… bila orang yang kita sayang sentiasa ada disisi… sapa tak sonok kann …. Hiksss… tak sabar rasanya nak deliver baby…

Well guys… rezeki jgn ditolak… n buat mana yg termampu n terbaik utk keluarga dan kawan… penuhkan dalam hati tuh cinta dan kasih sayang dan x lupa kepada yg Maha Esa…

Wit lots of love
Me ;)

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun