hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, May 23, 2011

Pagi..... !!!

Assalamualaikum w.b.t and Selamat Pagi Malaysia....

Today is Monday.... is a Happy monday!!!... Its raining very hard dis morning... Hujan Rahmat... Semoga Allah Senantiasa melinduingi umatnya dan semoga Allah melimpahkan rezeki kepada kita semua....td masa ondway driving dtg keje i listen to Hot FM... most of peps masih bersedih tentang kejadian yg berlaku last saturday at Rumah Anak Yatim Hulu Langat n i felt the same way too... rasanya hujan hari ini adalah hujan rahmat utk mereka... kesedihan dan doa mengiringi hujan pagi ini...

And me semakin hari semakin susah nak tido..tido asik terjaga jek... maybe sebab rasa perut dah semakin membesar.. movement baby yg semakin aktif... setiap hari juga i wake up n thinking what to wear... hurmmmm.. penin pikir apa nak pakai g keja... perot yg semakin besar nih melimitkan pakaian yg nak dipakai hiksss... its funny i think.. but its truely true....

kadang lambat g keja sebab duk tenung jek almari tuh lama sangat... aduhaii... sampai ada kala i pray cepat laaaa bulan August.. tak sabar nak tgk baby... tak sabar nak pasang badan... tak sabar nak jalan laju2... bleh tak ?? sabar jeee laahhh kan... pagi nih jugak nak g keja tadi my daughter yg kecik tuh meraung nanes nak ikot mama g keje.... adehhh kuat pulak tuh... hurmmm my heart is hard to leave her but mama have to work sayang.... petang nanti kita jumpa..

things just happen for a reasonkann.... not everything that we wanted we can just petik jari n have it... we have to work hard for it... so let just relaxx be happy just do we have to do wit lots of happiness... smile everyone smilee... :)


wit lots of love
me ;)

3 comments:

  1. agreed.. Everything happened for a reason.. :)

    ReplyDelete
  2. oit makcik, I dunno ur blog. will save it ur blog to mine..nice blog babe..

    ReplyDelete
  3. whoopz : so true ;)

    Mona : rajin rajin laaa visit blog aku
    ehhh..i have save urs oso... thankss
    babe ;)

    ReplyDelete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun