hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, May 20, 2011

Emo atau sakit jiwa???

Human now days.... nak salahkan siapa???
Emotion control tuh yg ada kes macam2 betol tak ??
Rogol, Bunuh Diri laa bagai, curah asid kat muka org tuh baru emosi sakit jiwa tahap gaban.... menakutkan okehhhh !!!... aku nak kuar sensorang pon jd takut dowhhh.. iskkk... byk org sakit jiwa skung.... hati dah jd keras, kering ke haper i dunn how to describe dahhhh.... :( tah naper bile jalan ngan hubby pon i rase mcm kena bejaga2... ececcece mcm artis laa plakkk kannn.. muahahahah... tp siyes x paham org skarang nih ...adehhhh ... anak2 aku dah laa sme gurlss... hurmmmm

Apapon kawan2 kita semua kena berhati2 kat mana pon kita pergi...
Jangan lupa baca doa dan yg selebihaya Allah yg tentukan...
hati2 tau kawan2... aku pon same...hurmmmm....
Semoga Allah sentiasa melindungi umatnya dari segala malapetaka.. aminnnn..

wit lots of love
me ;)

2 comments:

  1. ye..betul tu.. ada org yg tak tau macamana nak release stress sampai jadi gile..lepas tu menyusahkan orang lain.

    skarang nak pegi depan rumah pon takut.. mane tao tetiba orang datang simbah asid.. naya!

    ReplyDelete
  2. betol babe ... isk tah laa org skrang nih...
    dunia dah akhir zaman cam ni laahhh..

    ReplyDelete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun