hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, September 29, 2014

Wordless weekend..

Assalamualaikum uols... so sorry i tenggelam timbul... 
hehhehhe bizis katanya.. padahal ketandusan idea.. kuikuikui.. 

ok lah weekend uols macam mana? i biasa jeee banyak lepak umah.. 
Saturday petang i santai dengan family at Main Place Subang Jaya.. 

Sunday i lepak Seksyen 7 Shah Alam mencekikssss.. 
1st i g cari Goreng Pisang Jakarta dekat seksyen 7.. betul-betul belakang giant ye adik kakok.. 
sedap tau gor pis nih.. tapi lagi sedap kalau panas-panas.. pekena plak dengan teh tarik kaa.. 
kopi kaa.. Gor Pis aka Goreng Pisang Cheese memang terbaik abad ini..

 

satu set RM 7

i beli 2 jenis 1 set original.. satu lagi cheese Choc.. !! rega sama jek.. 
 sedap wohh..!!
 

Uols google je Goreng Pisang Cheese Jakarta seksyen 7 mesti ada siap address lagi.. hehhehe... 

Must try ya kengkawan.. ;) 

Lepas beli Gor Pis i nampak kedai my opismate LA DAPUR.. 
tapi dia dah takdok.. dia bukak branch kat Kelate plok!! 
hebat kengkawan ramai dah jadi usahawan berjaya.. 
ambo sangat bangga!! 
So nak support member i g laaa pekena.. 
dah kebetulan ada kat area pun so apalagi..!! 
Harga pun berpatutan.. 


  Must Try !!! 


Ambience restoran juga menarik mata ku.. 
Cuma restoran ni agak sunyi sepi.. 
kena pasang lagu sket kot.. 
kasik meriah sket.. 
 

Fetucini Chicken Cream sedap menjilat pinggan.. heheheh

Dah Cekik separuh jalan baru teringat nak snap gambar!!
hehehh jangan marah... 
tetap mengiurkan kan kan kan.. 
RM 13.90 set sekali minuman
 

Lamb Chop RM 13.90 Set juga bersama minuman..  
 





 Harga berpatutan uols g lah try... 

Lots of Love 
me ;) 

Note: "To understand others, don't use your own perception. To understand yourself, don't use others' perceptions." - Happy Monday!!

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun