hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, September 5, 2014

Happy Lunchie!! Happy at Kiehl's and Coffee Bean too!!

Hi uols!! dah lunch ke??? 
i dah mamam hevi pagi tadi 2 bungkos nasi lemak tets... hehehehe.. 
and again lunch hour i masuk Empire naik keta baru my opismate.. 
2 hari turut-turut naik keta baru keles uolsss!! 
hehehhe.. 
 

So here we all begin... 
My partner nak g beli barang facial kat Kiehl's.. 
sikit lagi i dah nak terjebak.. 
tapi fikir punya fikir mine still banyak lagi.. 
i mintak starter dulu for trial... 
mana tahu my skin serasi plak dengan brand ni.. 
huhuhuhu.. 

Penjagaan kulit nih kena jaga masa muda lagi tau.. 
and kena cari yang serasi sahaja.. 
sekarang bahaya banyak barangan imitation so kena hati-hati.. 
make sure apa pun barang yang kita pakai its original.. 
nanti pakai yang fake rosak kulit muka sapa nak jawab?? 
so better berhati-hati especially barang-barang penjagaan kulit ni...

 Mahal sikit tapi boleh pakai lama should be alrite.. 
Facial wash kadang boleh cecah sampai RM 100 tapi boleh tahan sampai 6 months or maybe more.. 
i rasa sangat berbaloi yaaa kengkawan..

 

Masuk jer Kiehl's i nampak board ni i nampak dia lekat gambar instax... terus kata wow!! cantiknyaaa.. thanks Kiehl's sebab bagi i idea... this was nice... !!!!
nak buat satu lah kat rumah!! huhuhuhu... 
 

I tak beli okay tapi dapat trial set free... banyak yer dalam paper bag tuh... 
Tak sabar nak try... i really hope it will work on my skin!! wuhuhuuuu... 
Tq Keihl's !! it was so sweet!! 
 

Dah abes masa kat Kiehl's we all ke kopi bin... 
cam biasa my fevret always and forever ice blended double choc!!.. 
Yummieh!!! Bagel tuh kesukaan my partner...


Jom layan lagu ni... i suka lagu ni "Tepi Sikit" by Sleeq 

dats all for today..!! 
  
Lots Of Love 
me ;) 

Note: "Do the difficult things while they're easy & great things while they're small. A journey of a thousand miles must begin with a single step."

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun