hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, May 12, 2014

Mama i love you...

Good Morning and As Salam.. 

Sempena hari ibu ingin ku ucapkan "Selamat Hari Ibu" kepada semua ibu seluruh dunia.. 
especially to my mom... 
thanks for raising me dengan tabah.. 

as u all knows now days macam-macam cerita i dengar..
ada yang kata tak boleh sambut mother's day..
pada i.. terpulang pada hak individu dan niat seseorang... 
now days pon macam-macam hari ada... 
Hari Kanak-Kanak.. 
Hari Guru... 
Hari Bomba.. 
Hari Polis.. 
Hari Bapa... 
macam-macamlah.. 
what ever it is yang penting niat.. 



Lagu ni Spice girls ni zaman i laaa... masa skool agak pemes okehh... 
from Spice Girls "MAMA"  !!

Dari zaman sekolah i dah di train untuk menyambut hari ibu.. 
so i rasa x salah kalau setakat nak wish and beli cake makan sama2 
and just get together kan..


 

Mama... 
we have been through alot... 
seriously alot... tapi mama yang hari ini buat anak mama ni jadi kuat... 
teguh... dan alhamdulillah iam what iam today .. 
syukur alhamdulillah.. 


i am sorry that ive made u sad or even hurt your heart... 
im sorry... 
apa yang kita dah lalui sama-sama masa lalu buatkan kita lebih kuat hari ni.. 
segala onak duri.. segala suka duka.. 
segala air mata... 
dah cukup buat kita jadi kuat.. 

mama yang sebenarnya paling kuat... 
sebab mama juga kiterang semua pun jadi kuat.. 
dan sentiasa bersatu hati.. 

orang bercakap... apa pun orang boleh bercakap.. 
no matter what 
mama tetap mama elly.. 

 

Mungkin kadang kita terlupa bahawa sesungguhnya... 
"Syurga dibawah tapak kaki ibu" 

Love you ma always... 
Want you to know that... 
i always need you to be around... 

Lots Of Love 
Me ;) 

NoTe:  "It’s doesn't matter who you used to be; what matters is who you are today."

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun