hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, May 5, 2014

Dobi owh Dobi


  Aktiviti hujung minggu sewaktu air di catu oleh pihak SyabeeeeeZ.. 

bangun pagi a bit then ajak kiddos lepak mamam kedai favorite i DK3. 

Sebelah DK3 ada Dobi "Layan Diri"

Agak kekok menggunakannya buat kali pertama..

Tapi sekarang dah expert.. 

^______^ 


Suasana Dobi..

Comel ja... paling best tuh ada wifi bagai kat dobi nih.. 

memang laa dia klu boleh nak suh lepak lama-lamakan... ahaha.. :P 

Boleh laaaa update apa yang patut... 
 

 Dah laaa 24jam dibuka.. 

ada free wifi plak... 

ada penghawa dingin lagi... 

Dobi terebaik abad ini.. 

sorry la uols i teruja dengan teknologi masa kini walau kat negara Jepungggg mungkin dah lapuk.. 

or dah lapuk kat mesia... i jek yang ketinggalan zaman.. wahhahahha... 

lepas basuh kain.... boleh terus keringkan... 

tak payah jemur dah... balik terus lipat... 

memang terbaik... sediakan uwangnya sahaja.. 

hihihihihi... 

13KG = RM 6.00

15 KG = RM 7.00

keringkan kain murah sikit...

ikut berapa minit yang kita nak...

15kg = 30 minit dalam RM5.00 

i think memang bebaloi kalau basuh banyak-banyak.. 

so korang apa lagi cari dobi berdekatan i think rate lebih kurang sama jaaa... 

orang bujang laa best... tak yah nak penin2 kepala... 

basuh baju n kering at 1 time... memang best!! 

Kalau malas jugak tak tahu laaa apa nak dikata... ahhahaha 

Dobi layan diri ni memang sangat-sangat mudah and cepat... 

sekian laporan dari saya.. 

lots of love 
me ;) 

NoTe:  "Life is precious, do not waste it doing anything that your heart does not love, respect or agree with."

2 comments:

  1. pernah jugak g dobi ni selalu basuh benda2 besar mcm toto comforter.. hehehe sebab takder ruang nak sidai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn... mmg bagus dari pegi normal dobi yang 2-3 hari or seminggu baru siap rate sama jer... baik g wat sendiri siap on the spot.... weeeeeeeeeeeeee... life is so precious!! ;)

      Delete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun