hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, April 24, 2013

Demam KEEK

Assalamualaikum and Salam Sejahtera... kalu tak jawab dosaa..... hah !!! intro pagi RABU nih... KEEK biasa benda tengah HOT! As uols semua tahukan kan kan.. bila rajin rakam and bila dah malas harem nak buat video... anyway masa mula-mula KEEK nih muncul.. i salu cakap whylahh kena ada account KEEK.. youtube dah ada buat apa nak KEEK lagi... haihhh.. dah laaa banyak pulak password nak kena ingat... macam-macam apps ada skarang...tapi ye lah i pun tak nak lah ketinggalan menggunakan segala benda yang ada... nanti korang cerita i nganga pulakkan. So nak tak nak i pun akhirnya cuba KEEK... but then i find it memang best jugak.. its only for 30 sec video.. but i hope orang kat luar sana kalau nak KEEK tuh.. KEEK lah bende yang best okehh!!

my video dengan kids... just yang eldest tak der sebab dia ada class... 
happy watching!!





Happy Wednesday!! 

with Lots of Love 
Me ;)

Note: "The real secret of happiness is not what you have or receive. It's what you share and give."

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun