hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Tuesday, July 12, 2011

A night wit KL Gangster


Assalamualaikum... & Salam sejahtera...

Hi korang... hope korang semua sihat ....
2nd July 2011.. dok rumah guling2 dgn anak2... pagi2 lagi perot dah memulas-mulas bagai nak rak... 2-3 kali sik dok kuar masok toilet.... tghari x ada apa nak buat i g la kenduri my classmate wit my family... seronok dapat jumpe kawan lama... tahniah buat adie..semoga rumahtanggahnya kekal n bahagia hingga ke akhir hayat...

x lama g kenduri gara2 rasa perut yang x seberapa nak selesa... lepas mamam.. jumpe semua kawan2 i pon balik umah terus .. singgah jek kedai 99 beli susu shameera... si kecik i... sampai jek umah i terus baring n tido ...

around 6.30pm i pon bersiap g tengok movie plak ngan hubby ... tiket dah beli hari jumaat yg lepas sbb takut tgv sit penuh... movie start at 8pm... tgk citer apa tau .. KL Gangster... tak sia2 rasanya beli tiket murah kat website My Deal.. 1 pair for RM16 ja.. pilih kat mana lokasi kita nak tgk movie... mmg menarik lahhh ..




tak yah susah nak beratur beli tiket sebab ada kaunter khas utk customer My Deal.. x rugi rasanya... tapi tgk movie biase jek laaaa bukan yang 3D.. kepada yang kaki tgk wayang boleh laa beli kat my deal tuh... tapi kena peka laaa dgn promosi2 yang ditawarkan.. tempting abes ahhh klu tgk promosi kat My deal tuh.. bukan jeee Movie passes jee... bende2 lain pon ader... klu tak cayerrr sudahhh :P
Ini salah satu part yg best yang i ske....



kesian tgk abg long fadil nanes saat kete die metopss...

Selesai jek tgk movie nih rasanya mmg best abbess.... mmg lawak laaa si zizan raja lawak tuh... die menceriakan lagi suasana citer tuh.. ada lawak ada sedih.. bak kata org citer tuh cukup laaah sme asam garammm... hehheheh... selesai tgk movie i pon g laa dinner plak ngan hubby.. kepada yang belum tonton citer KL gangster... korang g lah tgkkk ..beri sket sokongan kepada industry filem melayu nih mahahha... lantok lerr orang nak kata apa... kolot kee tgk citer melayu.. x glamour kerrr tapi yang pasti i enjoy abes tgk citerr tuh... tahniah buat Shamsul... !! im proud to be Malaysian... ;)

next tatau laa plak laling i nak tgk movie aper plakk... selagi bolehhh nihh layan jerrr...

Wit lots of love
Me ;)

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun