hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Thursday, July 28, 2011

im on Drugssssss.....





hi all.... ni laa jadinya klu dah tak dengar kater makkkk si appledia... hiksss dahh dpt penyakit yang dicari.... mahahhaa.. dpt 3 hari mc yeerrrr.. tapi i baik hati kesian kat boss (ehehhee ngaku lak baekkk hatiiii wekkkkkkk :P ) .. gagahkan diri jugak datang opis selepas 2 hari jer mc berehat kat umah.. i had fever, cough, flu plus my Blood Pressure oso high... but luckily now my BP dah stabil.... tu laaa susahnyer jadi i nih degil hihihi... salu sangat minum ais... before go to bed oso minom ais .... so nak salahkan sapa diri sendiri laa okehhh... jangan la mara cik appledia.... i love u as always.... i know u love me !! mahahahhaa.... tp apapon im gettin better kaki pon dah tak bengkak dahh.. ;) rest 2 hari mmg berbaloi... thanks to doctor haslina oso who always treat me well... doc advise me amik cuti cepat2 suh rest je kat umah tak yah keje nnt stress BP naik lagi... ahaksss... tak pe laa doc saya redha.... nak cari rezeki yang halal kena korban la sedikit... ihikkksss... dats all for now .....


wit lots of love

me ;)


note: "Perjalanan Yang Baik Adalah Jalan Menuju Kebahgaian".....






2 comments:

  1. ellyyyy..tengah lalok ke tu??
    cepat sihat ye!!!

    ReplyDelete
  2. hahhahahah tau x pe... aku tgh tahan jek nih nyahhh... pikir keje lebih penting dr segalerrr... :P ahahhahahha...

    ReplyDelete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun