hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, June 27, 2011

Rambut

Assalamualaikum n salam sejahtera... :)


This situation happen last 5th June 2011 at KLIA... kata2 nih still terngiang-ngiang at my ears.. hahaha....


hubby : kenapa rambut die macam tuh...


me: rambut camner???? (sajer buat tekebil2 konon tak faham)


hubby: ye laaa tgk rambut die macam singa... kembang gile...


me: ntahh sbb hubby die suke die rambut camtuh kowt....(replied spontan n gelak guling dlm hati)



well tu laa citerrnyerr... but somehow now i know that my hubby rupenyer amik berat about rambut..ahahaha... so nak tak nak kena la i jaga penampilan kannn...of coz luar n dalaman kena cun tol takkk.... hurm suami nih sbenarnyer i rasa sme nak bini derang lawa n mengancam. bukan takat Pandai jaga diri, maruah, pandai bergaul, rock n macam2 lagi laaa... mulut je kata tak kisahhh lawa dahhhh tapi mata terkebil-kebil klu tengok pompuan lain... ahahhahah.. but anyway i think penampilan harus kena jaga tak kira mana pon kita pegi... n as i said not just luaran but dalaman pon harus jaga... paling HARUS jaga kita org pompuan yang dah digelar ISTERI.. Hormat tuh penting... EGO pon kena jugak buang suke ke tak suke... kerana syurga kat bawah tapak kaki suami macam manapown... kasih sayang kita pada suami n anak-anak tuh la pengikat paling kuat.... (ececececeece cammm ceramah la plakkk kannn....) menjaga penampilan luaran n dalaman pon bukan utk hubby jugaaa tapi untuk diri kita juga....tak rugi klu kita jaga tapi lebih cantik lebih baik....n bonus lebih YAKIN ;)

dats all for now all....

wit lots of love
me ;)

p/s: congrats to Maharajalawak kumpulan SEPAH... i like that manisnya kurma ini... ihiksss...

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun