hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Thursday, January 28, 2016

Hellowwwwww ala-ala Adele..!!

Assalamualaikum and salam sejahtera...
since i pun dan suam-suam air suam nak update blog... i tetap nak tulis jugak... cuba jugak gagahkan diri-sendiri.... sambil imagine tepuk and tampar muka ni kuat-kuat... dah kenapa jadi malas sangat!!! arghhhhhhhhhhh!!! ini laaaaaaa bila dah lama sangat berehat... ekcelli kan uols i tak berehat pon i busy tersangat-sangat menguruskan 4 daughter yang semua dah pun mula bersekolah.. wehuuuuuuu.. rasa lega tahap dewa langit ke 7... tapi serious mula2 tuh rasa penat kena bangun seawal jam 5 pagi untuk siapkan bekalan ke sekolah dan tak lupa my shuben pun nak jugak bekpez... so demi anak i korban masa tidur i... its okay demi yang tercinta.. kalau i tak buat siapa lagi nak buat semua nih... and yes how i wish im a housewife.. tapi tulahhhh untuk jadi isteri sepenuh masa nih duk rumah jee i belum lagi dapat seru... i rasa kalau i duduk rumah mesti i ternak lemak tahap kritikal kikikiki.. well who knows kan... Pedis mata okeh hari-hari duk tadah mata tengok komputer dengan mata yang seriously tak cukup rehat.. tapi tu lahhh i redha...i anggap nih adalah tugas dan kerana Allah tahu kemampuan diri i... syukurlah selagi hidupku masih lagi terurus walau sibuk tahap dewa... syukur en shuben pun faham... paling penting sekali sokongan dari suami.... my super shoulder... en shomi jeee paling faham... semua nih rezeki Allah swt... rezeki masing-masing.. ada susah ada senang... lebih-lebih kos kehidupan yang semakin tinggi... transport sekolah anak-anak pun mahal sangat now days... tapi apalah daya tiada pilihan... i enroll kenit masuk taekwando... kenit was so happy... i pun happy jugak tengok depa super dooper happy... alhamdulillah as long as semua happy sangat-sangat.. hopping kenit belajar sampai black belt... huhuhuhu... insyaallah... apapun korang doakan kesejahteraan hidup kami jugak kay... mudah-mudahan Allah permudahkan setiap urusan kita dunia dan akhirat.

Bizi i x der la sampai tak da "me time".. I still ada masa hangout sesekali dengan kawan2.. So yes i did.. I went for an AJL 30 baru-baru di stadium melawati Shah Alam... It was great...


nama tix ja VIP but tak de laa VIP sangat so jangan terpedaya yehhh... i still duk kat tangga untuk dapat view yang memuaskan hati... ahakssss.. i is redha... as long as me n partner happy... almost every year dapat tix VIP.. heheh... ok laaaaaa fefeling je VIP... kalau dapat kat my boss tix nih konpem kena sumpah seranah... hehehehe... 


selfie wajib... me n her... i panggil dia kenit..  sebab dia nih sangat petite gitewwww... comel tak kami... 
i pakai pink sebab support Qu Puteh katanya... ahaksssss... yumyumyum... ahahhaha.. ok dahhh jangan nak mabukkk Qu Puteh sudaaaaaaa.... what ever it is im trying my very best to be back active blogging... kalau i lambat post tuh uols faham-faham je laaaaaa... i busy anak ompek... tapi masih jugak tak nak ketinggalan nak jugak selit nak glamour jadik makcik blogger gitewww.. walau tak pemes like ada mak kesah.. asalkan kita bahagia hingga hujung nyawa.... tak gitu... haaaaaa gitulahhh... 

so ok sampai sini dulu.. kalau ada cerita best sempat i kongsi lagi k... take care uolssssssssss.... 

Lots of Love 
me 
^_^ 

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun