hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, April 4, 2014

Lunchie with the Gang!!

Hi uols!! Assalamualaikum... & Salam Sejahtera.. 

Biasa hari yang paling indah adalah hari Jumaat.. 
"TGIF" lah katakan.. 
end of the "WORK" week or Day tak gitu??.. 
Berjimba tuh Wajib..!!  

Rini i g cari tong kat kedai plastik... 
My House area baru start hari ni air kena catu.. 
tapi wahhhh tong pon naik harga okeh!! 
tak hengat rega melantun-lantun naik... 
tapi mahal pon terpaksa beli.. 
kesian kiddos kat umah nak mandi bagai.. 
 so i kuar awal sikit for lunch.. 

later after cari tong.. i pun terus shoot ke Paradigm Mall.. 
janji lunch dengan "Geng Jimba"..
nak makan sesedap sesajor... layankan.. 
sebab nak passing Power Bank kat my BFF sorang tuh yang Paling Cumel tuh sekali .. 
Nakk sangat hambikk lahhh.. Pakai tanpa was-was ya nok!! 
 
Pilihan mecekik rini kat Pasta Zanmai.. 
i teringin nak mamam Spagetti..
Kat Pasta Zanmai ni pilihan spagetti sangat banyak.. 
boleh rambang mata ye tuan puan sekalian alam.. 
hehehhehe.. 
yang pastinya segala menu yang ada di Pasta Zanmai sediakan semuanya yummy.. 
plus harga berpatutan... ada yang set lunch juga tau.. 
so pilihlah yang terbaik ya... 
portion pon not bad.. 
small pon dah cukup besar siap boleh share.. 
^__^
 

 

The Choices of the Day .. 
 

Yang ni mahai cikit tapi portion sangat mengenyangkan.. 
RM 28


This is mine.. 
nampak Small tapi jenuh nak abeskan.. 
RM 18
 

  Salad 
RM 18 
besar portion boleh share untuk 4 orang.. 
Sedap sangat!..


Port Biasa nak yang ada cermin so boleh selfie gitu.. 
hahaha... ampunn.. 
 

Ice tuh free.. hahahhaha 
my fren punya... hantu geget es.. 
My starbuck Java Chip paling sedap di dunia.. 
its free i redeem Voucher.. alhamdulillah rezeki... 
hikhikhik.. 
 

  "Tori Karage" is actually Ayam Goreng.. 
RM 18 kalau tak silap.. 
Isi jaaa okeh .. tapi sedappppppppp..
 Feveret my BFF.. 
Mango and orange apa tuh lupa nama dia.. 
RM 18 juga klu tak silap tapi boleh share untuk 4 Orang.. 
sapa yang suka drinks yang masam manis memang mesti jatuh chentaa!! 
sedap sampai jilat bibir.. hahaha.. 
semua portion kat sini boleh share ngan kawan.. portion besar... 
so boleh laaa jimat-jimat kan kan .. 
makan sama-sama.. bayar pun sama-sama okeh... 
korang kena try tau makan kat sini.. 
nasi pon ada and sedap.. 

K lah sampai sini dulu .. nanti sambung lagi ya... 
muaaaaahhhhhh... 

Lots of Love 
me ;) 

NoTe:"Life isn't about having things to enjoy life. It's about enjoying life with the things you have." - Happy Friday sweet loves!!

1 comment:

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun