hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Tuesday, April 1, 2014

BFF Jimba Day...


Semalam weols cuti!!! ..
Senin yang biru lahh katakan... huhuhuhuhu.. 
Just for fun nak hangout sama-sama...
 
 We are at "The Majestic Hotel Kuala Lumpur"

Konon nak test luncheon kat sini... 


Sajer test Camera... suka amik gambar... 
Tap simpton Malas melanda sungguh... 
Lagi-lagi lepas makan terus rasa nak balik tido.. 


 kiterang panggil dia keba... 
Join me n linda berjimba... 
Lunchie kat The Majestic ni sampai rasa penin nak muntahhh.. 
nasib tak kena halau.. 
tapi 1 thing the food here sangat marvelous!!.. 
Sedap!! 
Harga opcoz a bit pricy tapi boleh laaa sekali sekala 2 kala... 
ehehehhe.. :P 
buffet lunch sini kena make sure perut clear...
kena rasa semua food yang ada.. seriously sedap.. 
sangat-sangat tidak mengecewakan..
waiter pon episyen sangat-sangat.. 
huhuhuhuhu.. 


Lobby Hotel Majestic Kuala Lumpur
santikkkk kannnnn... very nice..  


View kat Coffee House 
 very neat... and clean..





Time ni weols dah tersadai.... 
kekenyangan... mata tak leh bukak... 
macam-macam food ada dari western, local, japanese, korean segala ada.. 
sorry not much of photo... 
hehehehe.. 


sampai pavi terus masuk Cotton Onggggg cari flat shoes... 
kaki i dah sakit... ahahahha.. padan muka kann.. 
feeling diva sangat pakai heels khennnn... 


pilih-pilih... 


besungguh lahh kann... ni laaa jadinya bila orang lain pegang camera... 
dia nak tuan dia jugak.. baru gambo cun.. so quality gambo maap laa yerrrr... 


Sambil-sambil jenjalan... 
kami tinggalkan secebis nota.... 
MH370 akan sentiasa diingatan..




Sob Sob... hoping and praying for the best... 


The Majestic Hotel - Pavilion - Farenheit - Lot 10 - Sungai Wang Plaza


In 1 day phewwwwwwww ehhhh tak half a day jek kot...
or maybe just a few hours!!
tak pe apa punn weols plan nak repeat!! tapi tah tak tau bila... tggu jek yeee..
i will take more picture insyaallah ..
nasib dekat jewww.. siyes kaki macam nak tercabut..
balik plak i naik LRT jeww...
en hubby fetch best sesekali meremmmmpitssss!!
 i love you Yang always..

with lots lots of Love 
me ;) 

NoTe: "It's not about how many friends you have. It's about how many friends you can rely on."

Happy Tuesday Loves!! ;)

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun