hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, July 5, 2013

Broga Hill is Success!!!

Assalamualaikum n selamat pagi ya Uols... sorry lama tak update... cerita banyak sangat-sangat tapi tuhlahhh... bila malas tahap maksima dah sampai... apa pun tak boleeee... macam-macam gaya dah kulakukan... gaya kuak lentang... gaya lompat-lompat... tapi semuanya hampa... semangat menghilang begitu sahaja... malas nak menulis... malas nak bercakap... just banyak nyanyi kat keek... next week dah pose... so banyak aktiviti luar telah dilakukan... sebab nanti kena jadi good girl bulan pose... hahaha sabe je lahhh... i dah naik Broga uols jangan tak tahu.... memang dah pasang niat nak naik Broga before puasa tercapai... thanks to Pak Usu sebab teman... kerana Pak Usu i lah tercapai jua hasratku... alhamdulillah... mula-mula i naik Broga no mood sangat nak take photo.. sebab pez time naik so rasa penat sangat-sangat... mintak nyawa ala-ala game candy crush gitu... tapi bila dah sampai kat Puncak tuh memang i rasa satu kepuasan yang paling best!! some of my photo masa kat Broga... i betolak dari bawah kul 6.30am.. banyak stop sebab semput minta nyawa.. so i take time for 45mint untuk sampai kat puncak... actually its only 400m jerr... tak jauh pon... tapi nak naik tuh agak mencabar laluannya... apapon yang penting i dah sampai... uols bila lagi... ^___^ ... 
here goes a few photo of me at Broga... Happy Watching!!




 Behind me is My Pak Usu ^___^
 

Keringat Kejayaan !!  


Bila Hasratku Tercapai.... 
Feeling so relieved!! 
Blessed... 
Thank you Allah... 
Alhamdulillah... 
syukran...

 

Cepat-Cepat hirup... the view is superb!! 
sangat indah ciptaan Yang Maha Esa.. 

to be continue for another strory... 

with Lots of Love 
me  ;) 

NoTe: "Sadness is the salt that gives happiness its taste." - Happy Friday Loves!!

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun