hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, October 17, 2012

Bantal

Hello n hi semua!! 

I just Bought AKEMI Pillow at Parkson!! n now ada sale k!!.. 

i selalu mengalami sakit leher lately atau erti kata salah bantal... hehe.... 

tapi klu korang sakit leher berterusan sila dapatkan nasihat doctor and do medical check up yahh .. ;) 


i suke bantal ni sebab dia sangat soft and macam bantal yang kat hotel 5 star... :D 


this pillow really helps... ;) 

buat peluk pon sangat best !!! 

rasa relief sangat2.... kita semua klu tido mesti nak yang best2kan ...

lebih-lebih lagi mengalami faktor usia wahahhahaha.. :D 

bila usia meningkat haruslah extra care kan... ;) 

AKEMI pillow mmg best ... 

uolls jangan lupa mencuba...

if ada yang lagi best jgn lupa share juga k...  

with lots of love 
me ;) 




No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun