hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, December 2, 2013

Weekend Shop till drop at Rasta TTDI


Terjebak... dah beli tapi belum try... 
kalau ok nanti i update uols.. 
 

Gulp... tayang sket...
maap tumpang lalu...  stall nazim ni depan je dengan Nora Danish nya Stall.. 
i dah shopping dua barang kat Nora Danish nya stall.. 
ternampak laa si dia ni.. tengah lepak.. 
minta my mom jer snap kan... 

Rasta TTDI  ada kedai makan best-best gak tau... 
i think at this moment every weekend a few artist,
dan ramai lagi buat sales kat Rasta ni... 
even SuperNini pun ada.. 
Online shopper and bloggers pun ramai.. 
Baju seriously cantik-cantik.. 
Dari Jubah dan pakaian office wear and also casual wear, kids cloth and banyak lagi lahh.. 
even yang bejenama juga ada di Rasta.. 
sambil-sambil dapat beramah mesra dengan Local Artis.. 
sambil-sambil shopping...
sambil-sambil makan...  ^_^
seronok tau... 
so uols apa lagi.. 
jom jom ramai-ramai ke RASTA TTDI .. 

with lots of Love 
me ;) 

NoTe: "Don't let anyone's ignorance, hate, drama or negativity stop you from being the best person you can be"

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun