hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Tuesday, December 10, 2013

Pasang Surut...

Hi uolss!!

Mood ber blogging pun ada pasang surut yerr..
kemalasan melanda diri...
Tah kenapa hati ni jadi berat..
Jadi kosong tak tahu yang nak ditulis..
Maybe sebab mom n dad tiada disisi.. ecehhh.. Padahal malas tahap gaban..
Mom n dad is in London now..
My mom busy mengalahkan YB..
Kesana kemari.. aiihhh..
how i wish i can follow her..
But sadly my family here needs me n i need them more than anything..
Tengok next year kalau ada rezeki..
Insyallah honeymoon tuh wajib..
So at this moment kena settle apa yang patut dulu..
School holiday also almost over..
Nak kena settle my kiddos skool stuff..
Macam i plak nak back to skool haihh..
Anyway dah nama tanggungjawab..
Memang no alasan lahh kann..
I blom siap lagi listing azam baru untuk next yr.. uols dah siap ke?? ..
Azam untuk dis yr alhamdulillah almost accomplished..
Now tengah nebes jugak nak siapkan PMS..
Nebes pon ada nak 1 to 1 dengan en boss..
Tapi apapon kena hadap jugak..
Harap-harap mood boss baik-baik jer..
Haiiih macam-macamkan..
banyak keje nak kena siapkan..
Keje pejabat, keje rumah, keje 24jam..
Kena kuat semangat..
Anyway im happy insyaallah i know i can do all this..

Good luck untuk PMS kita yer..
Moga murah rezeki kita semua..

Sampai sini dulu... will update for more..
Bagi mood n idea datang balik.. hikk..

With lots of love
Me ;)

Note: "A busy life makes prayer harder, but prayer makes a busy life easier."

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun