hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Sunday, July 22, 2012

Love them much...

Assalamualaikum n slamat pagi...

pg laaakan dah kul 2am... tido byk sgt petang td dgn cik kenit... sampai mata ni payah nak lelap sudah...today 1st day puasa mmg meriah... especially dpt bebuka dgn my parent n grand parent too...to me is the most bahagia bila mereka disampingku... rasa happy x terkata... juadah berbuka penuh meja...nak bg tok cik n tok ayah pun bahagia... my plan nak balik kampung pun x jd x sampai hati nak tinggal rumah takut atuk rasa sunyi... tok ayah n tok cik pun bkn selalu dtg... jauh dtg dr kampung... just nak visit cucu cicit... 




Ni laaa my grand parent... i panggil derang tok cik n tok ayah... kasih sayang tok cik n tok ayah ni tak terbalas... n plus mereka ni macam belangkas... berdua sentiasa... mkn sama... jalan sama... romantis gilerrrr... kadang jeles gak... hehe...tk tau nak cakap canerr.. they just so loving couple... tok ayah jaga tok cik mcm gf tau... mmg tok ayah ni ayah contoh buat kita semua... tok ayah mmg sayang tok cik sampai akhir hayat... tok cik pun kalau tok ayah g surau lama2 tinggal tok cik... tok cik mesti risau n sedih jerr... hurmmm... td laaa tok ayah g tau... tok cik call Asar td dia lepak surau... tok cik call nanes... hihihi... tu laa tuk ayah balik cepat... hihihi... hurmmm... thier love is lasting... i hope i pun cm tu jugak till tua......k laaa sampai sini dulu... nnt sambung k...

Never forget to wish u all Salam Ramadhan buat semua umat islam... semoga ramadhan kali ini memberi kita penuh makna... dan sama-sama kita sambut dengan penuh kasih dan sayang... 

wit lot of love
me
;-)

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun