hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, July 16, 2012

Gedik Gedik at Bubba Gump Shrimp & Co.

Assalamualaikum uolls... and selamat petangsss. 

Sorry lambat hapdate belong sebab terbantut idea wat seketika.. almaklum laaa penulis baru nak belaja merangkak ni maapkan laa ehhh.. kekeke... yang pasti hari ini tujuan i menulis hanya ingin berkongsi that last week 12th July pada hari khamis hari yang besejarah itu i telah digoda oleh kawan i yg comels lunchie at Bubba Gump Shrimp & Co. korang penah dengar tak?? mesti penahkann.. tapikan korang huh!!!.. mmg meletops laaahhh.. sesekali makan sedap2 .. sesekali memanjakan perot yg comel ni.. harus laa comelkan... mkn sedap2... pose dah dekat nih... ihihihi. sebis kat Bubba Gump nih mmg TIP TOP.. korang tak caya siler cube tau ...  siyes i LOVE it alot!!!... 





Nom Nom Nom ..... 
Kesedepan yang x dpt di ungkap.... i ordered burger... i only eat half n the other half my fren tolongs abeskan... its a big portion....


yang ni plak baru starter ... mmg sedap giler.. salad tuh crunchie!!! 


that is mine !!! ... 
nampak jek kecik dlm gambar.. sbenarnye.... sile kosongkan perot if nak dtg sini yeee harap maklum... 


jgn lupe beli merchandise... get 10% discount if we dine in over RM100.. ;)

that's all for now yeee... nnt rajin i hupdate lagi utk uolss tercinta... 

with lot of love 
me;)  



No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun