hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, March 3, 2014

Musim

 
Assalamualaikum.. 
Selamat Sejahtera uols... harap sihatlah hendaknya... 

Pejam celik pejam celik haih dah nak masuk bulan Mac uols sekejap jek masa berlalu... 
I and family asik kuar masuk klinik amik ubat... ubat sakit tekak.. yang kids demam on and off.. 
but today alhamdulillah semua sihat.. i still sakit tekak lagi sikit and batuk.. most probably disebabkan oleh cuaca yang tak menentu.. 

Alhamdulillah rezeki melimpah ruah insyaallah pada tahun ini... 
Rezeki anak-anak juga... alhamdulillah.. syukur sangat-sangat. Berkat doa dari ibu bapa juga... 
Alhamdulillah... 

i plak terlebih rajin every week naik broga without fail.. 
Just for fun isi masa lapang.. memang seronok sangat-sangat.. 
kelembapan nak menulis di blog... kerana i terlalu sibuk dengan aktivi harian .. 
ditempat kerja mahupun dirumah... 
kalau kat rumah tuh tak payah cakaplah... riuh rendah macam ada 10 orang... 
kelam kelibut dibuatnya.. kenit 2 tuh pon banyak songehhh.. hahhaha 
pasal makan si shameera pula agak cerewet.. 
serba tak kena... she is a bit perfectionist gitu.. 

Damiea senang bagi apa pon makan jeeee... 
nasib bapaknya ok sajerrr.. 
penat tapi seronok... buat diri ini lupa segala masalah.. 
anak-anak memang penawar hati... 
syukur alahamdulillah.. 

Teruk sungguh cuaca kat luar sana... Jerebu teruk... 
Kering... Berdebu... 
aktiviti diluar i think kena slow down.. 
weekend nih tak hiking kot... chill kat parent house ja.. 
tenangkan jiwa.. tengok wajah ibu bapa nih hati rasa gembira... 
sementara mereka masih ada... 
 Ingin ku curah segalanya yang ada... 

well i berenti kat sini dulu.. 
i cuba amik mood menulis k... 
nantikan... 
huhuhuhuuuuuuuuuuu... 

with Lots of Love 
me ;)

NoTe: "Sometimes you have to forget what's gone, appreciate what still remains, and look forward to what's coming next."

2 comments:

  1. alahai.. sama la dgn i nurol.. anak2 i lagi demam, batuk selesema.. risau.. kalo kita sakit takper.. kalo anak2 sakit tak tenteraam tgk

    ReplyDelete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun