hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Tuesday, January 22, 2013

Azam 2013

Salam Sejahtera uolss!! 

cam biasa ketandusan idea blogging.
tu lahhh dah sebok sangat duk twittering... 
sampai blog dah terabai n babai... hehehhe
ehh takkk babai tau... :D 

this year 2013 apa azam korang?? 
care to share?? 
sharing is caring kannn?? 
hehhehe... 

azam baru i... cam biasa ada at least 10 things to achieve. 

1. nak sport rim n tayar keta baru
2. nak handbag berjenama..(setahun kena ada 1.. ngeh ngeh ngeh)
3. nak holiday dlm negara jer tahun ni (konon2) 
4. tahun nih nak beach party (konon2 jugak-mode x sedar diri hahaha) 
5. ermmmm jam plak dah byk sgt tak terpakai tp rasa nak gak satu...
6. nak bg perhatian yg sorang kiddo nak hadap UPSR (ni yang paling penting sekali)
7. nak keja rajin-rajin (tingkatkan prestasi kurangkan kontrovesi lahhhhh sangatttt)
8. nak kumpul medal maraton byk sket this yer (konon lagi.. tapi mana tahukan kan kanggggg terkakang) 
9. nak ngomel banyak sket kat blog (ni konon-konon-konong) 
10. nak fit kan body yg semakin banyak flabbiriens ... (ayat baru jangang ditiru) 

additional

11. nak berbasikal with basikal team.. 
12. nak jog with jog team at least seminggu 3 kali. 
13. x nak miss kelas aerobik..

oih oihhh oihhhhhhhhhh hoiiiiii.....

udah udah lerrrrr tuhhhh....

klu ada extra target tuh achieve tuh dah kira BONUS tul dakkk.... 

Semoga berjaya to my self and to all ma frens..!!! 

usaha tangga kejayaaannnnnngggg!!!.. 

never ever lose hope!! ;) 

that's all for now bebeh...

hope tak terlewat nak wish SELAMAT TAHUN BARU !!!!

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

with lots of love 
me ;)  



2 comments:

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun