hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, February 8, 2013

Tetapkan Pendirian

Salam Sejahtera Frens... 

korang suka makan tak?? 
saper tak suka makan kan ... 
im open... i suka segala jenis makanan... and i suka mencuba... 
kalau bukan seagama pun.. klu vege i on ja... 
semua pada i terletak pada hati... 
kalau ada perasaan rasa was was jangan makan.. 
kalau yakin i ok sangat... 
especially bila kita di negara orang... 
i love foods... suke mencuba and merasa... 
where some people have different minded or thinking... 
semua orang pun tak sama... 

tapi to me tak da beza if u stay in Malaysia pun...  
Yang Halal tetap halal yang haram tetap haram...
Kalau nak pertikai about halal dan haram lahhh kannn... 
i feel i bit funny bila orang Melayu kita kadang bila duk negara orang sibuk menggelejat nak cari kedai halal dan Muslim... 
tapi Bila duk kat negara sendiri tak kesah kedai makan mana pun redah jerr... 
tak kesahlaaa makan apa skali pun... but still Pendirian nampak sangat tak tetap... 
Ibarat Cakap tak serupa bikin... 
i experience this my own self... 
Funny But Its Totally True... 
kadang kita nih Kalau nak bercakap and bertindak kena fikir pasal orang lain jugak..
yang Penting NO PORK NO LARD and hati kenalah yakin ;) 

wit lots of love 
me ;)

 

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun